1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480974 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2534407

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
digitalbath: Jag tänkte skriva att det är beundransvärt av dig att vara så positiv, men det är tyvärr bara korkat.

Modo saknar vinnarmentalitet, vi har en historia av misstag och föreningen andas dåliga psyken, faktum är att många skattar åt våra naiva försök att vara större än vi faktiskt är.

Absolut har vi chansen på Söndag, men med allt det jag nämnde ovan så är chansen till seger väldigt liten.
Fullsatt, Viktig match, hemmaplan… vi har kanske 25% chans att vinna.

En klok Modoit förstår att vi mest troligen kommer bli besvikna och tar därför inte ord som vinst eller Shl i sin mun eftersom lidandet blir så mycket värre när vi väl förlorat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: Det är med vemod jag ger dig en like. Landskapet, orten men klubben i sig är ett jävla misslyckande resultatmässigt utifrån den förutsättning ironiskt nog orten gett oss. Något är så fundamentalt fel. Ska vi sjabbla bort en 3-1 ledning nu också? Åka på 1.30 kvar i tredje eller vad fan det var. Det är upp till klubben och spelarna att vinna det här för fansen. Inte andra hållet. Dom har alltid haft vårt stöd. Mer än vad man kan begära. Sviker dom nu har jag inga ord kvar att dela längre (inte för att jag tror någon bryr sig).
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Pratade med en Modoit som har årskort som sedan länge hade bokat att åka till Ulvö hotell på sön-mån och fira valborg. Just nu känner hen att det kan vara bra att inte vara på plats. Hen tänker hur det var 2016 när Modo åkte ur SHL, det var hemsk match. Deras son kommer i alla fall ta biljetterna.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Gavelo: Jag har följ Modo i snart 30 år. Jag ser mig som en härdad Modoit. Men, offerkoftan ska bort nu.
Låst ämne