1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2534437

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Hinken: Ingman nervvrak deluxe från förra årets serie emot Löven. Samma tendenser visar Dansken upp i år. Samtidigt som vi har en målvakt i målet som knappt tar en badboll från blålinjen. Våran backup är en målvakt som tog ett skott på mål innan han blev avbytt förra året i en match 7 emot Löven. Det ser verkligen inte ljust ut.

Aja allsvenskan är kul. Hoppas vi får behålla dansken i alla fall! Han kan få göra hattricks emot Tingsryd och Västervik och åka runt och göra åttor på isen och jubla med fansen. För när det gäller som mest så missar han att markera DIFs enda offensiva hot med 2min kvar på klockan... Tack så mycket hoppas du är kvar i MoDo för alltid!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Jag såg inte förlängningen då jag skulle upp mitt i natten och åka iväg så jag fick sova en stund innan. Men jag såg ordinarie tid.
Jag ryckte Modo visade bra moral och att de va bättre än dif återigen. Men det sista finns tyvärr inte. Det där ”nu får han skjuta igenom mig om han ska göra mål” mentaliteten. Lite för dålig nivå när lille Klasen får helt fritt dribbla fram pucken och skjuta sådär utan att någon släpper sin gubbe och går på han. Så nära shl men ändå så långt borta.

MEN vi ska inte vara bittra gott folk! Det är en sista match kvar och det är bara en sjuhelsikes urladdning som gäller. Den som håller nollan längst vinner.
Låst ämne