1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2534627

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
M Horava: Boston som kommer ifrån en rekordsäsong i grundserien ex. Har hamnat i exakt samma situation och gått från 3-1 till 3-3. Detta trots vinnarkultur eller vad de nu är för fantasi voodoo man vill förklara tillfälligheter med.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
atomragnar:

Jag som följer NHL och har gjort så i många år och ser de flesta matcher med Oilers, om jag orkar vet att Grundserie och slutspel är 2 helt olika saker.

Boston har lästs sönder av Florida helt och hållet. Ullmark har kastat in puckar senaste matcherna. Laget är absolut i Brygga.

Jag är neutral och för mig spelar det egentligen ingen roll vilket av lagen som går upp men en sak är nog de flesta överens om. " Djurgården har krigat till sig denna 7 match trots att MoDo had 3 - 1

Och enligt mig också, som någon modoit också skrev så vinner de mer närkamper och täcker mycket skott och det är otroligt viktiga saker i ett slutspel, att dessutom Myrenberg tagit chansen är såklart också en bidragande orsak. Vi Leksingar vet hur det är att spela sådana här finaler, det är fan inte lätt, man vill bara helst inte titta för att man är så nervös.

Jag vill inte tippa matchen imorgon men jag kommer följa den, sådana här matcher är det bästa man kan va med om som neutral.

Till sist måste jag säga att jag hade större förväntningar på Berg men han har sannerligen inte varit så bra som jag trodde, han har dock varit skadad men jag ger honom ändå underkänt. Vad säger ni? Bernhardt är min absoluta favorit i MoDo tillsammans med Niederbach.

2 spelare som håller hög SHL klass precis som Kreuger och Öhgren i DIF
Låst ämne