1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480240 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2535997

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Bad_Brett: såg en intervju med en modoit inför matchen som sa att han grät 2016 när vi åkte ur, varpå hans sambo kommenterade att "det är ju bara en sport".

Håller med honom att det är mer än en sport. Oavsett hur mycket man inte vill bry sig om resultat så ligger det hårt präntat inom en. Kärleken till en klubb är svår att beskriva, oavsett vilket lag man håller kärt.

Var precis som han helt förstörd vid degraderingen, tårarna rann och man visste inte hur man skulle reagera. Idag blev kände jag en sjuk glädje, men framför allt en stor lättnad. Känns som jag gått runt med huvudvärk och ångest flera veckor i följd.

Otroligt glad att min farfar tidigt lärde mig vilket lag som gäller i Västernorrland. Kommer hålla MoDo kärt livet ut. Nu jävlar ska det firas!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
ToddW: I princip alla kulturer genom historien har haft någon form av religion. I vårt ateistiska samhälle behöver vi en yttre makt vi inte kan styra. MoDo är vår Gud, en Gud som varit i dvala men nu återuppstått.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Jag såg inte många minuter av de 3 sista matcherna, jag vågade inte - mitt inre var i uppror! Idag har jag gått runt och varit hyfsat lugn, men följde ändå linjen att inte titta.

Bettade 200 kr på DIF match 5, bettade 400 kr på DIF match 6 - planen var att med dagens 800 betta på DIF igen och således ha ca 1600 kr i "tröstpris".
Men, jag GLÖMDE betta på DIF.

Win-win!

Nu ska jag njuuuuta av en SHL-silly där vi inte blir av med alla våra russin i kakan!
Låst ämne