1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484922 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2544337

Sv: Silly season
hockey_21: Svårt att tro att vi initialt siktar på Sampo i andra. Jag tror att det blir en färre forward än så som ska in.Sedan kanske vi kompletterar senare, men precis som inför förra säsongen och nästan alla säsonger jag följt laget så spekuleras det i fler värvningar än vad som blir i realiteten. Säger sportchefen en sak som lägger man automatiskt till en eller två. Någon slags formulera för att avrunda uppåt i varje situation.

Köper aldrig någonsin att ha AP utanför laget. Aagaard är för dålig defensivt för att spela i en tredje.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Vill minnas att du var tvärsäker på att vi var färdiga efter Vela, och att spekulera i en till var ”löjligt”.

I ärlighetens namn är det så stor skillnad mellan att tro att vi plockar 2 eller 3 forwards till, det handlar om en extra forward det är inte så att man vill byta ut hela laget förstår
Inte att det kan vara så störande för dig.

Räknar man dessutom med att Theo J blir utlånad och att Helmer S kör J20, samt att Mannberg blir utköpt. Så skulle vi landa vi landa på 14 forwards och det betyder att de i princip spelar hela säsongen men tanke på skador mm känns inte helt orimligt
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Såhär sa hinken till öa

– Jag tror att han har potentialen att spela i en förstakedja i SHL, men han behöver lite tid och sen får vi se om han behöver mer eller mindre tid än vad jag tror. Jag är övertygad om att han kommer bli en toppspelare i SHL på sikt, men han har också fördelen att han kan fylla sin roll på många olika sätt.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Fast nu kommer ju dessa siffror direkt från Hinken... Det är ju då snarare du som avviker från vad Hinken nu senast kommunucerade ut.
Kommentera