1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481293 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2545026

Sv: Apropå ingenting...
Snipan: Det är någonting skumt och har varit så länge. Såväl journalister som representanter från lagen har märkligt stor acceptans för detta beteende. Hade väntat mig spaltmeter i tidningarna av intervjuer med småbarnsföräldrar, pyroteknikexperter etc.

Gissar att det är en rejäl härva med massvis av indirekta hot och pengar inblandat. Har svårt att tro att detta orkestreras av vanliga snorungar, utan det är med största sannolikhet kopplat till kriminella organisationer som kanske dessutom har koppling till sponsorer. Något märkligt är det i varje fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: AIKs intima koppling med gängkriminalitet är ju allmänt känd. Med tanke på hur flata man är med behandlingen av denna klubb, så bävar jag för att rötan är betydligt värre än vad man någonsin kan föreställa sig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ja, det hade verkligen fått bättre effekt utan att spelare, ledare och andra slätar över incidenterna. Det kommer alltid någon intervju där spelarna hyllar stämningen, man säger att det bara är en liten klick som missköter sig, där ledare delvis tar på sig det i och med att laget underpresterar osv.

Och, hur i hela h-vete kan man få med sig så många bangers och bengaler in? Det måste vara så att supporterklubben har en lokal där man man lägga in dem, alterntivt att det sker i "maskopi" med personal.
Kommentera