1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481682 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2554721

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Hinken sa laget skulle vara klart tills den officiella ispremiären. Men känns som han är ute och seglar lite som för 2 år sedan då väntade man för länge och vart pannkaka av allt. Det är ju ganska anmärkningsvärt man ej hör ett smack om något rykte. Och marknaden krymper rejält man tackar nej till en klass spelare som Camper . Han har en hel del att bevisa i sista spelaren som ska in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Ju mindre rykten vi supportrar hör ju bättre är det för klubben, och alltså i långa loppet för oss supportrar!

Folk får fan besinna sig lite, många är otroligt bortskämda! Vi ska tydligen ha rätten att få veta exakt allt som rör klubben, och vi ska få veta det NU!

Ska vi få hit bra spelare så måste vi hålla käften stängd, så inte andra klubbar snor eventuella värvningar från oss! Ju mindre rykten vi supportrar hör om, ju bättre tycker åtminstone jag att det är!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Vad menar du med pannkaka? Sista forward in i laget då var väl Woods, inget dåligt med den värvningen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Fast att du inte hört något är ju inte konstigt då man inte hört så mycket om många andra namn han värvat. Då det är så tyst är han säkert ute efter någon ingen förväntar sig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Finns absolut en risk att de här som tycker att Dima var ett alldeles för dåligt alternativ kan få ett beskt uppvaknande när vår värvning kommer. Frölunda och Skellefteå är bara två gäng på samma marknad som är klart mer attraktiva än vi är i det här läget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Du tror att det kan bli Newman?
Kommentera