1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481730 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2554816

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Sista spelaren in i laget säsongen för 2 år sedan var Nikolajs Jelisejevs. Då väntade Gradin och väntade och väntade och det slutade i totalt misslyckande. Och säsongen som man hade chansen att gå upp försvann lika fort. Andra lagen agerade rejält.

Denna säsong agerade Hinken och vips var vi tillbaka.
Men just nu känns det som förståndet stigit lite för mycket för när man tackar nej till klass spelare hit och dit men ej leverar något så blir man väldigt fundersam. Marknaden växer ej samtidigt så ska vi vara sjukt nöjda över att spelare som Dima / Carter ens var intresserade att spela hos oss.

Därför jag menar att han har en hel del i att bevisa. Och visa att fjolåret inte bara var engångs företeelse. Man måste våga för att vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Du skriver att man måste våga för att vinna men samtidigt så kritiserar du hinken för att han har is i magen?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: ”Andra lagen agerade rejält.”

Nej. HV71 köpte visserligen upp det mesta som fanns på marknaden det året, men i övrigt så hände det inte särskilt mycket för de andra. Löven tog in en breddback och Västerås tog in några ryssar som avslutade säsongen på läktaren.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Vet inte vad du röker, men Gradin signade snabbt Rundblad, Rubins, Vigge, Walli, 3 toppfinnar, Eriksson-EK. Att det tar tid med en sista toppforward kan väl inte vara så jävla jobbigt att ta in?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Camper gjorde 27p på 41 matcher ifjol i Leksand och han blir inte direkt yngre. Jag är glad att man tackade nej till honom.
Kommentera