1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481429 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2554905

Sv: Apropå ingenting...
locken: Det klart att god ekonomi är en grundförutsättning men absolut ingen garanti på kort sikt att hitta spelare. Se på Luleå förra säsongen, de gick på en jävla nit när de missbedömde marknaden och trots medel samt varandes färskt finallag så uteblev önskevärvningarna. Ett tag snackades det t om kval uppe i Norrbotten...
Ni har kanske också medel men ni har långt skakigare förutsättningar än Luleå i övrigt så ett misslyckat kval senare så kan ni mkt väl vara tillbaka i den vardag ni så väl känner till
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Det år ju inte som om någon Modoit inte vet det redan, att detta förmodligen blir ett hundår, detta har väl klart o tydligt även basunerats ut av klubbledning. Försöka överleva!
Bra då om man känner att man har resurser att
kunna ändra i laget, precis som Hv fick göra. om det krävs...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad:

Hinken med fallskärmspengar, inte ens sportsligt rättvist - upp/nedflyttningssystemet skulle garanterat göras om på studs.

Men är glad att vi hann gå upp för egen maskin, tycker synd om klubbar/supportrar som ev. skulle "tvångsuppflyttas" om man skulle uttöka ligan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad:
Spontant tänker jag att god ekonomi är en faktor som spelar roll på sikt. Exv tror jag inte HVs sejour i allsvenskan blivit ettårig med en dålig ekonomi.

Fortsätter vi sköta ekonomin som vi gör så tror jag vi är ett SHL-lag på sikt. Huruvida vi överlever denna säsong eller inte tror jag beror på vilken utväxling vi får på de ”allsvenska” spelarna och målvakterna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Från mitt supporterperspektiv så är jag ödmjuk inför säsongen och har en förväntan på att vi ligger i botten och krigar. Men såklart hoppas man på annat.

Ta inte enskilda supportrars hybris eller inställning att vi har andra förväntningar som en generell bild av vad MoDos supportrar i stort tänker. :)
Kommentera