1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2557270

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy : Angående unga drivna personer, så har man ju börjat nyttja skicklige Landfors för content på sociala medier senaste halvåret. Han verkar ju syssla med mycket annat men en väldigt bra tillgång tycker jag.

Sen säger Jon som svar på insändaren att man kommer växla upp inför säsongen. Upp till bevis såklart och mycket som kan förbättras, men känns som att många redan på förhand har bestämt sig för att all kommunikation från MoDo är i världsklass dåligt. Lite tråkigt och inte helt sant kan jag tycka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: alltså, så sjukt trött på kommentaren att man ska växla upp…så har det låtit senaste åren. Handen på hjärtat, hur många tycker att Modo Chanel växlat upp?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Såhär såg det ut för några år sedan under sommaren. Jag kan anse att en produkt bör bli _bättre_ med tiden tack vare att teknologisk utveckling, erfarenhet, att rutiner kommer på plats etc.

Som någon skrev är det nästintill kriminellt att ta betalt för tjänsten som den där idag. Bästa man kan göra är att göra den gratis
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Tycker att MoDos sociala medier har blivit bättre efter att Jon kom in men snudd på kriminellt att betalt för MoDo channel.
Kommentera