1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2557777

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Om man är så bra som Dahlén och Bernhardt så finns det ingen anledning att tvivla på om dom kommer klara SHL? Problemet där är ju att den ena spelaren har visat att han klarar SHL och den andra har visat att han inte gjorde det. Sannolikt är Bernhardt i en mycket bättre form denna gång så förutsättningarna är bättre nu men man kan ju inte ta för givet att han kommer vara lika bra i SHL som i allsvenskan.

Här inne säger ni ju ibland ”ja men spelarna måste vara bra för annars skulle inte SHL-klubbarna varit på dom”. Visst men Dickinson, Bernhardt och Woods hade ju varit utfyllnadsspelare i ett etablerat lag men hos er ska dom ju vara bärande så det vilar ju lite tyngre ansvar på deras axlar nu och det får man ju ha med i beräkningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Inget lag värvar Woods som utfyllnad. Inget lag skulle spela honom i annat än topp två-kedjorna. Han är rätt svag och ingen defensiv klippa så ingen skulle vilja ha honom i tredje eller fjärde.

Bernhardt skulle ha varit toppen två backpar hos er också. Han hade näst mest poäng av en back i allsvenskan någonsin, lite som just Dahlen som hade näst mest poäng av kedjespelare. Bernhardt hade också mest poäng av samtliga spelare i slutspelet trots att han knappt gjorde ett poäng i pp samt bäst plus minus där.
Att låtsas som att ni inte sett honom i en roll i topp två bland backparen är löjligt då han lätt skulle tagit ett annat lag som hade lovat det istället.

Dickinson innan skadan hade bäst plus minus i ligan. Hade gjort mest poäng i fem mot fem och dessutom var han väldigt bra tekare.

De enda frågetecknen är hur skadorna på Woods och Dickinson rehabiliterats.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Tycker du att Karlqvist o Tambellini . Jonsson var utfyllnadspelare i de lag de gick till ?
Det är ju helt beroende på individerna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Har du hört talas om utveckling? Bernhardt är en mycket bättre spelare nu än vad han var senast i SHL. Och vart har jag skrivit att han ska hålla samma klass i SHL som han gjorde i HA? Skrev bara att han kan spela i SHL. Josh, Woods och Bernhardt utfyllnadsspelare? Haha! Ja det är bara typ bekräftat att Josh skulle bli Färjestads tredje center, Woods skulle få chansen i Skellefteås topp 6 och vi alla vet att Bernhardt hade fått en stor roll hos er.
Kommentera