1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483233 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2557785

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Inget lag värvar Woods som utfyllnad. Inget lag skulle spela honom i annat än topp två-kedjorna. Han är rätt svag och ingen defensiv klippa så ingen skulle vilja ha honom i tredje eller fjärde.

Bernhardt skulle ha varit toppen två backpar hos er också. Han hade näst mest poäng av en back i allsvenskan någonsin, lite som just Dahlen som hade näst mest poäng av kedjespelare. Bernhardt hade också mest poäng av samtliga spelare i slutspelet trots att han knappt gjorde ett poäng i pp samt bäst plus minus där.
Att låtsas som att ni inte sett honom i en roll i topp två bland backparen är löjligt då han lätt skulle tagit ett annat lag som hade lovat det istället.

Dickinson innan skadan hade bäst plus minus i ligan. Hade gjort mest poäng i fem mot fem och dessutom var han väldigt bra tekare.

De enda frågetecknen är hur skadorna på Woods och Dickinson rehabiliterats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Så din bedömning är att Skellefteå ville värva Riley Woods för en plats i 1:a eller 2:a linan? Jag tror att Woods och Bernhardt och Dickinson kan stoppas in i facket ”förhoppningsvärvningar”. Det finns nåt där men högst oklart om dom håller för SHL. Och det är ju inget underbetyg, det är ju smickrande att SHL-klubbar visar intresse.

Bernhardt skulle kunna vara en riktigt bra PP-back men som all-roundback i spel 5-5 tror jag inte det finns på kartan att han petat ner Eronen, Lyytinen, Rindell eller Erixon. Möjligtvis Rindell om han inte hittar nivån denna säsong. Nu är det ju en hypotetisk diskussion eftersom Bernhardt spelar med Modo. Nu har ni sett Bernhardt mycket mer än mig så ni håller garanterat inte med men jag har då inte varit eld och lågor över hans defensiva kvaliteter och då spelade han ändå i allsvenskan. Offensivt, absolut! I särklass seriens bästa back.
Kommentera