1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2558556

Sv: Apropå ingenting...
bollan123: Så om jag har förstått det hela rätt:

- Fullfölja ett kontrakt i KHL - Oacceptabelt!
- Sälja Marabou-choklad - Oacceptabelt!
- Stötta världens största diktatur, där diktatorn är bästis med Putin - Modernt och fräscht!

?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Haha någon tog illa upp. På vilket sätt så stöttar MoDo eller någon annan förening Kina genom att dom använder Tiktok? Jag kan helt förstå att Tiktok delvis nog används som ett spionprogram åt Kina men med den logiken så stödjer du Kina när du köper din iPhone, Mac etc.. då dom alla tillverkas där och en hel del av pengarna går till just Kina.

Eller sitter MoDo på någon topphemlig information som inte Kina ska få tag på? 😂😂
Och nej drar du ihop varenda klubb i svensk ishockey och ser vad dom genererar för intäkter till Kina/Tiktok så är dessa pengar minimala i jämförelse från vad dom faktiskt tjänar.

Sedan är detta som sagt en fråga om att få in den yngre generationen av MoDo fans att bli mer engagerade inte om att "stötta" Kina. Precis som i princip samtliga andra SHL/HA klubbar har förstått och därför har majoriteten av dom tiktok konton, Skellefteå, Rögle, HV, Djurgården etc etc etc alla har TIKTOK då dom förstår vad det faktiskt kan ha för betydelse i framtiden.

Sedan så drar du direkt på dina whataboutism autism drag på direkten. Marabou och KHL har inget med detta att göra i huvud taget. Jag tycker själv Marabou kritiken är rättfärdigad men fortfarande extremt fjantig då nästan alla stora företag fortfarande är kvar i Ryssland och ser man till vilka personer som drabbas mest är det just dom vanliga arbetarna som jobbar på Marabou här i Sverige.

Dessutom ironiskt att just du utav alla kommer med kritiken här. Satt du inte för några månader sedan och drog skit på pride tröjorna för att det var "politik" och det hör inte hemma i hockey? Eller satt du inte och försvarade Sofia Reiderborn och hennes brorsa emot "PK" folket? Tro mig ska vi prata politik är jag väldigt höger men det du håller på med är bara cringe.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Alltså tufft när min favorit daim med mintsmak säljs 😂
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: "Ja men alla andra gör det juuuuu". /hivemind
Kommentera