1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2558749

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Du skriver att kineserna hoppas på att personer i högre positioner installerar appen. Det har väl inget med Modo att göra? Du får det att låta som att Modo tillhandahåller ett så frestande innehåll på Tik Tok som på något sätt leder några mäktiga men inbitna Modo fans i fördärvet. Lärde du dig inget av sommarens Modo chanel debatt vad gäller kvalitet på innehåll? Tik Tok är ju mest för ungdomar som ännu inte är så mäktiga. För övrigt. Är man en mäktig person tenderar man ha resurser att göra en säkerhetsbedömning som gör att just dessa personer vid behov avstår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Jag skriver inte att felet är MoDos. Den gör nog varken till eller från då det är relativt få som följer MoDo i det stora sammanhanget. Jag är mer kritisk till naiviteten i samhället.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Äh kines tik tok eller ej. Kineserna kommer att stå som fågelholkar efter att de har upptäckt Gäsp-Fyllcam till hösten!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : exakt, att låsa in innehåll med en så liten målgrupp känns väldigt old school. Jag tror att Modo Chanel är en stor energitjuv på kansliet, nej låt kreativiteten flöda och publicera samma innehåll i alla kanaler.
Kommentera