1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482158 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2573211

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
Brander: Jag trycker pressen att vinna hemma är mycket större än att stjäla en bortamatch, men det är kanske jag det. Sedan är jag verkligen inte säker på att något av Malmö eller MoDo är med i den direkta bottenkampen. Jag tycker att många är oerhört fast i ett tänk att är man dålig ett år så måste man vara dåliga nästa år. Ändå har vi sett oerhört många exempel på motsatsen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 230926 Hemma
J F K:

Precis, det är inte på bortaplan vi ska känna press. Betydligt viktigare att inte ge bort något på hemmaplan speciellt mot bottenkonkurrenter.

Därför var segrarna mot LHC och HV väldigt sköna, vi gav dem inget och de växte inte av en seger och att de stulit poäng på bortaplan.

Som nykomling är det viktigt att göra hemmaplan till en borg och vara stabila där, sedan kan vi sno poäng borta i vissa på förhand 0p matcher mot t.ex SAIK så är det en bonus. Lite samma tänker jag mot Malmö, det är viktigare att vinna hemma mot dem än borta, poäng imorgon är en bonus även om jag såklart hoppas på 3 nya poäng.

Skulle säga att det är betydligt mer pressat och viktigare att vinna hemma mot Leksand på Tisdag än det är att vinna mot Malmö borta imorgon.
Låst ämne