1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480949 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2575627

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 231003 Hemma
Chamez: Helt under isen. Ikväll är det de etablerade spelarna som viker ner sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 231003 Hemma
Bad_Brett: Jag tycker synd om Lechtinen. Han släpper in så många mål pga slarv av andra på isen. Han är en riktigt bra målvakt och förtjänar med.
Idag är alla underkända enligt mig. Möjligtvis Woods som får godkänt. Vigneault kedjan helt osynlig. Leksand va inte bra heller men vinner på våra misstag. De sänker tempot på ett märkligt sätt och gör Modo sämre. Vissa matcher är såhär och det är bara att acceptera.

Ranta är en bra lirare men han spelar så individuellt. Han måste passa snabbare annars blir han en flopp. Kanske blir bra med Rouhomaa när han är tillbaka.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 231003 Hemma
Bad_Brett: Kära Modo-supportrar,

Ert lag har verkligen visat enastående uthållighet och skicklighet genom att återigen nå SHL, en bedrift som inte kan underskattas. I denna tidiga del av säsongen är det naturligt med utmaningar och motgångar. Varje nytt steg i SHL innebär en anpassningsperiod och en möjlighet att mäta krafterna mot de bästa lagen i landet.

Trots kvällens resultat är det viktigt att komma ihåg den imponerande resa Modo har gjort för att nå detta stadium. Att spela i SHL är en ära och en möjlighet att växa som lag. Tillsammans har ni redan visat er kapabla att möta de höga kraven i SHL, och även om det är naturligt att känna frustration över förluster, är det en del av den ständiga utvecklingen och anpassningen till det nya spelet.

Fortsätt att stötta ert lag med den passion och hängivenhet som definierar Modo-supportrar. Varje match är en ny chans att lära och växa, och er uppmuntran gör en verklig skillnad. Tillsammans kan ni övervinna motgångar och fortsätta er resa i SHL.

Med vänliga hälsningar,
Ett medvetet och stöttande Löven-fan
Låst ämne