1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2578306

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 231007 Hemma
Tarasov:

Såg matchen på plats.

Tycker Brickley är en helt annan spelare när man ser han live. Står oftast rätt, hård och tuff i närkamperna och rensar rejält i defensiven. Han är verkligen ett utropstecken. Visst att det kommer ett tapp här och där, men i det stora hela är han en tillgång. Med någon bättre än Berg på sidan skulle han få ut mer av sitt spel.

Kollade extra på o'regan och han är spelsmart den grabben. Flera gånger hittade han passningar/lösningar som medspelare inte riktigt fattade. Faktiskt överraskande bra i närkamper och kan vrida och vända och komma ut med pucken. Sedan har han ju ett riktigt spelsinne. Sättet han tar in puck och lugnar ner spelet innan rantas mål och får hela Frölunda att sjunka ner djupt är vad man förväntar sig av honom, någon som kan diktera tempot på isen och vet när han ska lugna ner kontra spela snabbt. Ser även ut att hitta sina ytor på isen bättre, speciellt utan puck, detta trots endast tredje matchen. Han kommer bli nyttig för oss.

Sjukt imponerad av vår säsongsstart, vi måste vara jobbiga att möta när vi är påkopplade för vi har ett väldigt snabbt lag och vi har adderat tuffhet till det.

Bara fortsätta kriga en match i taget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 231007 Hemma
Tror denna underbara bild som Dick på Twitter la ut sammanfattar kvällen bra.
Uppladdat:

450x300-img4703.jpegimg4703.jpeg

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 231007 Hemma
Rytter: VACKRA ALFREDSHEM!
Kommentera