1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481719 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2583523

Sv: Apropå ingenting...
Har inte sett några av Modos matcher förutom mot Timrå, hur är känslan bland supportrar? Överpresterar laget? Förtjänar ni tabellplaceringen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Natthaj:
Vi har fått bra ”betalt” i vissa lägen, lite över förväntan men verkar som träffat bra på målvakterna. Vi förtjänar den hittills men tror vi kommer förtjäna en läggre framöver intressanta 5 matcher framöver.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Natthaj: Vårt snurr i anfallszon som fungerade så bra i HA fungerar hittills även i SHL. Försvarsspelet är över förväntan, tycker vi förtjänar våra poäng.

Rädslan är att vårat anfallsspel kommer bli sönderläst.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Natthaj: Alla köper systemet och har tagit klivet på ett bra sätt från AS till SHL. Vi har en föratafemma som inte spelat ihop en match ännu och ska vara våran leading-line.
Rätt starkt att inte kunnat mönstra Oreagan- Ruohomaa- Sampo ännu. Så finns verkligen sparkapital där.

Får vi igång vår tilltänkta förstakedja, så blir vi nog än vassare än nu. Så nej, vi har verkligen inte överpresterat ännu :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Natthaj: Hittills tycker jag fan att vi förtjänar tabellplaceringen. Vi gör det bra. Vi har 4 kedjor som presterar. Älskar att vi kör samma hockey i SHL, fart och frejd, som i HA. Sen lär vi självklart sjunka i tabellen, men fortsätter vi kötta på och ha bra inställning varje match kommer vi fixa säsongen
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Natthaj: Gårdagens match skulle man kunna kalla ett rån rent spelmässigt. Utan Lassis storspel i målet hade det nog sett annorlunda ut.

I övrigt tycker jag vi förtjänat varje poäng vi tagit än så länge. Starkt med tanke på att vår tilltänkta förstakedja med Ranta och Ruohomaa fortfarande inte spelat tillsammans den här säsongen.
Kommentera