1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481311 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2585734

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Rytter: Men herregud begriper du inte att jag var ironisk?!!

Ja jag såg matchen och nej du har fel tycker jag, vi stod inte för någon vidare fart även om vi som jag skrev förde spelet mer än hemmalaget.
Modo gör en dålig match rent tempo och passningsmässigt, man saknar dessutom all form av fysik, visst stänger Växjö banan ruskigt bra men vi sätter ju inte någon respekt i tillställningen heller, vi får det vi förtjänar kan man enkelt säga.
En spelare som OP hade varit värdefull idag, lite griserier, tufft spel och allmänt jävlig mot deras backar.

Dagens match kändes mest deprimerande, halvtomt i arenan, tyst från stå och inget av lagen bjöd på något direkt sevärt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Gavelo:
Saxat från Pelles match krönika:

Så, noll poäng men ändå en riktigt bra Modo-insats mot ett strukturerat och försvarsstarkt Växjö som fick en så tuff fråga att de emellanåt tvingades att parkera bussen framför Åhman i stället för att styra offensiven hemma i Vida Arena.

Det säger också en del om Modos insats.

Att Modo störde Växjö så här rejält i deras hemmaborg är naturligtvis något som Mattias Karlin tar med sig, det och att nykomponerade kedjan med Danny O´Regan, comebackande Mikael Ruohomaa och planens bäste forward, Sampo Ranta fungerade så bra och skapade massor. Det finns potential i den linan.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Gavelo: Herregud, jag har undvikit att skriva till dig flera gånger, men nu är fan måttet rågat.... Vi är spelförande mot ett Växjö som vann guld förra året, med 4-1 i matcher. Vi "kanske saknar lite spets i matchen" Men vafan det gjorde Skellefteå hela finalserien mot Växjö, dom spelar dödgrävarhockey och gör det svårt för motståndarna. Jag skulle säga att det är upp till svensk hockey/ domarna att lösa detta jävla problem med hakningar osv. Vill inte att växjö ska bli framtiden för svensk ishockey. Till dina argument, vi gör en grym bortamatch, problem med pp och effektivitet, händer ibland. Men skärp dig nu för helvete. Förra året så skrev du 95 % bara negativt i boken, vi gick upp till SHL. Nu är du aktiv igen när det går lite sämre. SÖK HJÄLP.....
Kommentera