1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2585906

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
KB65: lite det jag var inne på igår, modo gör ju en bra match och håller växjö till ett mål på hemmaplan, skapar en hel del okej till bra chanser, lite tråkigt att man inte kan få med sig åtminstone en poäng, och bättre målskyttar hade nog kunnat trycka dit en puck iallafall. det är för tidigt för att säga att det är ett problem men jag ser en tendens att det saknas målskytte i laget, särskilt nu när 300 kg producerar på en kanske lite mer normal nivå :)

ska bli intressant att se hur det ser ut imorgon mot oskars, tycker förstakedjan visade lite intressanta tendenser iallafall och den behöver bli en kedja som producerar i var och varannan match

fö ranta, jag ger inte upp på honom, inte på långa vägar, men det verkar verkligen som att rapporterna vi läste om honom innan säsongen stämmer, han har många intressanta verktyg men har inte "hockey iq" för att sätta ihop det för att bli en riktigt bra spelare, ska bli intressant att se om det är något som går att öva upp
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
BobbyG:

Kan inte avgöra huruvida han saknar spelförståelse (nog inget man kan "öva upp" i vuxen ålder heller, antingen har man det eller så har man det inte) däremot kan han nog bli bättre på att hantera sin höga fart och fatta snabbare/bättre beslut.

Både han och oregan är väldigt skickliga på små ytor iaf, otroligt "lena" som spelare. Tycker ranta är en av våra mest sevärda spelare.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
BobbyG: Som någon skrev är jag mer och mer inne på att Ranta blir en ny Sveningsson. Han är inte den där målskytten vi behöver i förstakedjan, även om Ruohomaa serverade några mackor så har han inte den sista edgen för att göra mål.

Det kan låta hårt men om inte Ranta har blivit en ledande spelare de nästkommande 10 matcherna så måste vi skicka honom och ge plats åt andra.
Kommentera