1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481097 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2585858

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Gavelo: Är det inte lite magstarkt att kategorisera alla här som okunniga läktarcoacher men att du kommer med någon sorts sanning?

Oavsett vad man tycker om själva spelet så skapar vi absolut nog med A- och B-chanser för att göra åtminstone ett mål. I en 1-0 match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
KB65: lite det jag var inne på igår, modo gör ju en bra match och håller växjö till ett mål på hemmaplan, skapar en hel del okej till bra chanser, lite tråkigt att man inte kan få med sig åtminstone en poäng, och bättre målskyttar hade nog kunnat trycka dit en puck iallafall. det är för tidigt för att säga att det är ett problem men jag ser en tendens att det saknas målskytte i laget, särskilt nu när 300 kg producerar på en kanske lite mer normal nivå :)

ska bli intressant att se hur det ser ut imorgon mot oskars, tycker förstakedjan visade lite intressanta tendenser iallafall och den behöver bli en kedja som producerar i var och varannan match

fö ranta, jag ger inte upp på honom, inte på långa vägar, men det verkar verkligen som att rapporterna vi läste om honom innan säsongen stämmer, han har många intressanta verktyg men har inte "hockey iq" för att sätta ihop det för att bli en riktigt bra spelare, ska bli intressant att se om det är något som går att öva upp
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
KB65:

Jag är glad att vara läktarcoach när kommentarer som dessa kommer från en riktig expert.

"Oskarshamn förstärker med spets på klar 1:a plats, Modo ligger 7:a men är helnöjda!"

Skrivet av expertisen när värvningen av Matias Sointu presenterades. Nu undrar ni såklart vem denna stjärna är. Ja det gjorde alla då det inte är nått annat än i bästa fall en medioker spelare:

www.eliteprospects.com/player/16048/matias-sointu

"Elvenäs.... Du kan ju för fan inte jämföra denna skåning med Matias,
Nr1 Elvenäs har knappt levererat på annat plan än i ungdomshockeyn!
Nr2 Matias har varit frekvent uttagen i finska landslaget och levererat i SM liiga,
"
Verkar som jämförelsen inte var helt fel ändå, skulle nog säga att Elvenes ändå fick en finare karriär över tid i HA medan stjärnvärvningen nu spelar i Ungern efter att ha spridit sin stjärnglans i England och Polen.

Ibland är det skönt att bara vara en okunnig läktarcoach.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
KB65: vart skrev jag att alla här är okunniga ?
Vart skrev jag att det jag säger alltid är sant?

Läs igen vad jag skrev.
Kommentera