1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481105 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2585854

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Hampie: Vad du skriver kan jag inte riktigt bry mig om, du är liksom en okunnig läktarcoach som skriver det som en okunnig tenderar att göra, man överskattat sin egen prestation i det flesta lägen och tycker rätt ofta att man är bättre än vad man kanske egentligen är.

Riktigt jävla skönt att det finns folk som mig som vågar gå emot strömmen av okunniga kommentarer och säga sanningen när det flesta som aldrig stått i ett par skridskor ska försöka tala om för andra hur hockey ska spelas och hur situationer uppkommer och går till.
Däremot inte sagt att jag kan allt eller har rätt i allt för det har jag inte men jag vägrar sitta och hålla hand och låtsas som att det regnar bara för att några här inne och Pelle enögds krönika säger att Modo var riktigt bra igår för där håller jag inte med om.

Men för att prata lite snabbt om matchen innan vi går vidare så ja Modo gör en insats som ändå överraskar i det anseendet att vi styr spelet långa stunder, om det beror på att Modo var bra eller Växjö som var dåliga låter jag vara osagt men det lutar mer åt det sistnämnda för matchen mot Luleå senast så var Växjö väldigt mycket piggare, kanske underskattade dom oss?!

Som jag skrev så är Växjö borta inte en match vi ska ta poäng, matchen var avslagen och temposvag från båda håll, Växjö spelade man/man ofta på gränsen och Modo försökte föra ett spel som inte riktigt fungerade som Karlin hade hoppats på, anledningen som jag ser det då jag varit i dessa situationer många gånger är att modo inte var tillräckligt desperata, det saknades offervilja, det saknades fysik att ändra matchbilden, våran annars så kompetenta 4e kedja var osynliga i period 3 och 4 samt att 3e kedjan inte heller kom fram med den fysik som krävdes för att ändra matchbilden.
Nu såg det mest ut som att Växjö försökte spela av matchen med 38 kvar medans modo var lite för lätta för att egentligen göra så mycket annat än att spela med.

Så det var mitt sista ord om din okunnighet och om matchen mot Växjö
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Gavelo: -"Riktigt jävla skönt att det finns folk som mig.."

Charmtroll.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2023-10-19 Borta
Gavelo: Är det inte lite magstarkt att kategorisera alla här som okunniga läktarcoacher men att du kommer med någon sorts sanning?

Oavsett vad man tycker om själva spelet så skapar vi absolut nog med A- och B-chanser för att göra åtminstone ett mål. I en 1-0 match.
Kommentera