1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482819 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2589363

Sv: Modo Hockey - Färjestad BK 2023-10-26 Hemma
Tarasov: Tycker kritiken till 90% har varit saklig denna säsong bortsett från några få individer som vill sparka halva laget efter en förlust.

Men de flesta är överens om att Bernhardt på sikt kommer bli en riktigt bra SHL- back, men att han har inlett ganska svagt. Tror ingen anser att man ska bänka honom och personaligen har jag ju tjatat om att han borde få inleda i powerplay.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Färjestad BK 2023-10-26 Hemma
Bad_Brett: Är du sugen på lite mer rabiata utlägg och fullständigt orimliga analyser kan jag tipsa om Facebook gruppen. :-)

Sen ska man va ärlig så efter Leksand och IKO matchen var det en del att ingen spelare ville ta i (och kanske var dom klar för andra klubbar? ;-) ) Men det är väl dom två svaga matcher vi gjort.

Sen så skulle vi hålla oss kvar några år kommer nog kritiken komma fortare. :-) Men tror folk inte har allt för höga förhoppningar i år. Vis skillnad mot att vara en av de ekonomiskt starkaste klubbarna i HA med krav på att vara bäst och att vara mitten ekonomi -6mille i SHL och enda kravet är att inte åka ur allt för tydligt...
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Färjestad BK 2023-10-26 Hemma
Bad_Brett: ska man klaga på något så är det väl att Malmö och Linköping gått så pass bra samt att Oskarshamn vaknat. De var ju våra räddningsplankor.... jaja, får väl vara ok med att HV och rögle gått så pass tungt i stället.
Se! Tydligen går det inte att va neggo idag.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Färjestad BK 2023-10-26 Hemma
Bad_Brett:
Tror att kritiken till stor del grundar sig avsaknaden av poäng. Defensivt tycker jag han är över förväntan, sen har tyvärr det här med poängen satt sig i huvudet på honom. Vilket jag tycker är tydligt när PP skall sättas och han tar burskydd.

Men han har hamnat under lupp och då är det lätt att varje felpassning uppmärksammas och problemen med en spelare får ett större utrymme än de förtjänar
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Färjestad BK 2023-10-26 Hemma
Bad_Brett: Som jag känner det så var det Karlins tålamod och envishet som tog oss till SHL. Kanske är det samma tålamod och envishet som får igång spelare och kedjor som har hackat så här långt. Måste vara kanon att ha Karlin som tränare när man kan känna förtroende match efter match även om det inte gått så bra. Bara det kan ju till slut lyfta en spelare. Titta bara på Södergran. Han tränades och nöttes in och till slut satt det.
Kommentera