1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483038 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2591171

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
BobbyG: Ja, jag låg och tänkte på precis samma sak, nämligen att vi har rätt få spelare med spelsinne i laget, åtminstone bland forwards. Det är väl egentligen

Rååma, O'Regan och Woods som sticker ut. Det lustiga är att det även är dessa tre som kan agera snipers.

Det är ju inte heller slump att vi har haft backar i topp i interna poängligan i två säsonger i följd.

Rååma och O'Regan måste komma igång helt enkelt, annars blir det väldigt jobbigt i längden...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Bad_Brett:

Oj vilken sågning av Ruohomaa

Lite väl mycket kan jag tycka 😕
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Bad_Brett: Fast Big Dick bygger väl också mycket av sitt spel på spelsinne?
Sen får man väl ge Aagarf att han har spelsinne på så vis att han lyckas befinna sig där pucken dimper ned. Sen är det väl mycket tuta köra.

Sen en av dom med bäst spelsinne är väl Niderbach. Men där brister typ allt annat istället just nu. Som han agerar i defensiven ibland kan man tro han inte har spelsinne alls...

Kanske man skulle kört:
Sampo-Rååma-Niderbach
Södergran-Vigge-Oregano.

Sampo kvar i 1a bara för att jag tror han är svårflyttad...
Gillar att dom tar upp att han är en av dom som skjuter mest. Ja passar man aldrig blir det ju lätt så, inte direkt så han lyckas ställa sig i A-lägen där han får pucken och trycker till. Utan han tar pucken och åker runt tills han har en liten lucka och skjuter i magen på målvakten. Tyvärr.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Bad_Brett: precis. som jag sa för nån vecka sen, det är mest hockeyallsvenska spelare i laget och dom gör det bra, men det märks att många av dom också saknar spetskvaliten i shl. modo vinner sina matcher pga att man är ett bra LAG som är bra coachat. tänk då om det också fanns mer spelare som kunde göra det där lilla extra. skjuta ett riktigt bra skott som går direkt i mål. ha spelsinne att sätta upp sin kedjekamrat med ett öppet mål.

så då är frågan. HUR kan modo se till att roma och oregano får ut max av sitt spel? det bästa svaret är antagligen att värva någon till, men det är det inte säkert att det går att lösa, så lösningen måste kanske finnas i huset.
Kommentera