1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480835 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2591192

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Bad_Brett: Fast Big Dick bygger väl också mycket av sitt spel på spelsinne?
Sen får man väl ge Aagarf att han har spelsinne på så vis att han lyckas befinna sig där pucken dimper ned. Sen är det väl mycket tuta köra.

Sen en av dom med bäst spelsinne är väl Niderbach. Men där brister typ allt annat istället just nu. Som han agerar i defensiven ibland kan man tro han inte har spelsinne alls...

Kanske man skulle kört:
Sampo-Rååma-Niderbach
Södergran-Vigge-Oregano.

Sampo kvar i 1a bara för att jag tror han är svårflyttad...
Gillar att dom tar upp att han är en av dom som skjuter mest. Ja passar man aldrig blir det ju lätt så, inte direkt så han lyckas ställa sig i A-lägen där han får pucken och trycker till. Utan han tar pucken och åker runt tills han har en liten lucka och skjuter i magen på målvakten. Tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Monno: Ranta är ett sorgebarn, hans enda tillgång i spelet är hans skridskoåkning som han dock använder på helt fel sätt. Istället för att tempoväxla och åka ifrån backen, bryta in på mål, så saktar han in så fort han kommit över blålinjen och åker runt runt i zonen tills han tappar pucken. När han väl skjuter så är det löst jävla höstlöv i magen. Påminner om Björn Svensson, men Björn tävlade mer.

Skulle Ranta tävla mer och utnyttja sin skridskoåkning och utmana backarna skulle dom börja ta ett större säkerhetsavstånd. Det skulle dra isär laget för motståndarna och råååma skulle få ytor att lägga sina passningar på.
Kommentera