1150x200-header2.png

MoDo Hockey

452541 inlägg · 4051 ämnen

Inlägg #2599640

Sv: Silly season
Viskarn: Bernhardt ska vara kvar. Det beryktade första året kan vara olika svårt beroende på individ. Man måste våga ha tålamod med sina investeringar.
Fortsätter Bernhardt sin utvecklingskurva så som den är nu, så är det en no brainer.

Ludwig Byström imponerar inte statistiskt sett i år. Vad ett miljöombyte till MoDo och Örnsköldsvik innebär kan jag inte utläsa från eliteprospects.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
S-vikaren: jag vet inte om han är bra nog för shl, det var längesen jag såg honom, men att säga att byström inte imponerar statistiskt håller jag nog inte med om. poängbäst i laget bland backarna och verkar spela mest i laget, faktiskt bara 11 spelare i hela ligan som har mer istid totalt sett än honom. med reservation för att tyska ligans hemsida inte verkar ha speltid per match utan bara total istid. hans plus minus imponerar inte men han sticker å andra sidan inte ut i laget heller, verkar vara ett dåligt lag han spelar i

dom har nån konstig control% statistik också, där ligger han på fjärde plats i hela ligan. verkar vara nån form av tid med pucken i relation till total istid eller nåt i stil med det, skolbokstyskan blir sämre och sämre. överlag en väldigt konstig hemsida :)

med det sagt så har jag som sagt ingen aning om ifall han är bra nog eller inte för ett eventuellt shl-modo 24-25, men jag blir inte förvånad om han spelar i modo
Kommentera

Sv: Silly season
S-vikaren:
Vet inte riktigt varför men jag är skeptisk till Ludwig B.
Kommentera