1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484033 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2607801

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Måste ställa mig i frågan...

Veckans Sanny och Svensson heter någonting i stil med "En hyllningskör till vår favoritdansk".

De flesta, inklusive undertecknad, tänkte nog att de syftade på Aagaards 13 mål på 19 matcher - framförallt med tanke på att de knappt berört MoDo i podden tidigare, så det torde vara dags nu.

Men givetvis var det Blichfeld de syftade på. Och av över en timmes poddande, vigdes återigen 30-40 sekunder åt MoDo. "Ja, de har gjort det jättebra. Men Frölunda kanske borde köpa loss Rååma...?".

Det känns rätt oseriöst att de prompt ignorerar MoDo och nu dessutom skapar clickbaits som uppenbart ska lura folk till att de kommer behandla åtminstone Aagaards omställning till SHL. Men jag tror knappt de nämnde honom i avsnittet, trots att han leder skytteligan...

Det börjar nästan kännas som någon form utav trollande, att de ska dra uppmärksamhet till sin podd genom att medvetet ignorera vissa lag. Pinsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Otroligt less på den podden och kanske framförallt Sanny. Jämför med 'Rinkside', vilken skillnad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Haha. Måste säga att jag lyssnade på podden och det var inget som störde mig. De måste väl få prata om vad de vill, har ju pratat om oss veckan innan det (och många andra avsnitt) och hyllat oss. Ska vi bli kränkta så fort de inte nämner oss tillräckligt? Själv tar jag hellre att de säger dåliga saker om oss då de har en jinxningseffekt a la Wennerholm.
Hade du skrivit det där i en fråga till podden hade de nog sågat dig rejält, för att det är klart att det inte finns några medvetna strategier, snarare så finns det mycket att snacka om och ibland faller man ur ramen.

Om du vill lyssna på dem hylla Aagaard så gör dem det i podden därinnan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Fake news tydligen. Vem ska man lita på? Inte Expressen då.

"Och när vår präst från konfirmationen
Står och pekar i det blå
Och ingen fattar om han visar vägen
Eller känner vilket håll, vinden blåser på"

Natti natti
Kommentera