1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2613408

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Rent sportsligt så ser det ut att Rögle gör fel. Vi vet inte vad som sker bakom stängda dörrar. Men det ryktas om missnöje bland spelarna. Man sparkar inte Abbotts pga sportsliga resultat. Svensk hockey jobbar mer långsiktigt idag. Eller har jag fel?

Bröderna tog över Rögle november 2017. Första säsongen slutade man 11:a. Sen har dom slutat 9a, 3a, 2a, 1a, 9a och nu just nu 11a. Som du säger alla lag får sämre säsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
S-vikaren: Samtidigt så kan man inte ha en tränare som tappat omklädningsrummet. Jag har mer koll på hur det gick till i DIF, men den dagen Krüger ledsnade på Garpen så blev Garpen omöjlig. Hur ska man kunna ha en ledare som ingen lyssnar på eller som man lyssnar på, men medvetet ignorerar?

Sportsligt tror jag att man kunnat leva med Abbotts, men inte om de tappat omklädningsrummet. Om spelarna ledsnat på den ganska osvenska, autoritära ledarstilen. I de tillfällen den fungerar så är det så länge laget är relativt framgångsrikt, men i motgång har den en tendens att bli ohållbar.
Kommentera