1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481674 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2615511

Sv: Apropå ingenting...
Hinken summerar halva serien
www.allehanda.se/2023-12-16/plan-a-som-galler-for-gradin

Nämner även att Roma spelat skadad sedan omgång 3. Berättar även att vi behöver bli mer kliniska i våra avslut och inte hamna i hörnet så mycket. Kloka ord!

"Nej, Modo Hockeys sportchef har inte fått hybris. Han är väl medveten om att klubben står för en enorm utmaning i vår för att säkra kontraktet, men han måste också blicka in i framtiden och den framtiden heter SHL.

– Oavsett var vi slutar i år är den enda målsättningen att spela i SHL nästa år och därefter succesivt bygga vidare för att bli ett etablerat lag i ligan, ett stabilt slutspelslag, säger Hinken och fortsätter:

– Det hade inte varit särskilt stimulerande om vi varje år hade målsättningen att inte åka ur.

Och då det gäller framtida lagbygge finns det ingen plan B.

– Jag jobbar bara för SHL, jag har ingen tanke på Hockeyallsvenskan. Jag tror att vårt varumärke är så starkt att om vi mot alla förhoppningar skulle åka ur så tror jag att det finns bra spelare som vill hit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Inga planerade backköp. Betyder att MoDo tror hårt på Berg, Folin och Wahlberg. Behöver ju inte bli bättre bara för att de tar in en ny. MoDo litar helt klart på backarna och att de ju kan systemet. Som Gradin säger måste forwards gå hårdare in på mål. Hutsko kan nog visa vägen där. Bryta mönstret lite.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Berömmer även våran supporterkultur som är runt klubben just nu:

"Nu är jag superimponerad av det positiva snacket på stan, att alla går hit med halsdukar och tröjor. Vår supporterkultur har stor del i framgångarna. De som följer oss i ur och skur är de riktiga hjältarna och vi har alltid en klack på plats oavsett var vi spelar."
Kommentera