1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481270 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2615591

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Nej, Stråhle fick ett fyraårskontrakt för han tog över efter Wallsson och vann semin mot oss. Det här är hans andra av fyra alltså.

Statistiskt så blir man allt sämre och poängsnittet är endast det sjätte bästa i allsvenskan. Senast förlorade man hemma en fredagskväll mot BIK, som i sina sista nio matcher bara vunnit mot Östersund, Västervik och nu Löven.

Det ryktas om att ett par jänkare är lite trött på att spelet inte fungerar och det är ständiga avblåsningar under träningarna som att Stråhle är för kass på att förklara övningarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Känner en sponsor till löven som har stoppat inbetalningarna, och han har meddelat löven att han kommer inte att sponsra om det inte sker förändringar. Enligt honom så har flera träningar bestått av 45min genomgång, diskussioner och surr, och 15min isträning. Han säger att Stråle säger att han kör ett SHL spelsystem men att spelarna inte förstår det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: själv sitter jag bara och njuter av när stråhle och lappjesus har grus i maskineriet.
Maken till osympatiska herrar.

Hoppas dom faller på målsnöret i vanlig ordning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är less på att se mitt fula nyne hela tiden här. Måste backa nu och vänta in andra åsikter.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Helt uppenbart att det är stökigt där. Jag har aldrig lirat hockey men fattar direkt när det inte kuggar i . Pooley, Shilkey och Powell är ju hur bra som helst. Kenttä är väl för jävla Kirunaenvis för att ändra något. Seg tomte tillsammans med en psykopat i båset. Härlig kombo. Lycka till Löven. Kanske nån Umeåmiljardär nyktrar till och vill annat. Jag bor här, därför snackar jag Teg.
Kommentera