1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481923 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2628802

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Gavelo: Om vi varit den klart bästa nykomlingen av de lag son gått upp efter 2015 så undrar jag hur du tänker. Menar du att vi borde spelat som Timrå, IKO och andra som kommit toksist med ett rent defensivt spel.

Din tanke år alltså att vi borde spela på ett sätt som alltid lett till sämre resultat än vad vi uppnått. Verkar lite tokigt tycker jag. Framförallt när vi inte har spelare för det heller.

Att vi ändå har stora problem had väl snarast med att vi kom in klart sist på spelarmarknaden och tvingades ge bort 6,5 miljoner till Brynäs. Med de förutsättningarna trodde de allra flesta experter att vi skulle komma sist, men du anser att en tiondeplats år underkänt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
J F K: Ah jag vet att du älskar att medvetet felcitera mig och kontra med saker som inte alls ligger till grund för det jag sagt, tjatigt Oja.


Men för att åter igen göra det möjligt för icke bättre vetande att felcitera och medvetet misstolka mig så har sagt att jag skulle vilja se att Modo ändrade sitt sätt att spela i egen zon mot dessa typer av motstånd där dom överbelastar och i boxplay, jag vill att vi ligger närmare motståndarna och framförallt deras pointar eftersom vi släpper för mycket klara skottlägen.

Så, fritt fram att kontra med något icke relevant så som bästa nykomling.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
J F K: Vi har gjort en fantastisk resa så här långt trots att vi inte lyckats få ordning på en riktig förstafemma.
Tänkte på det just mot LIF, vars femma med Elvenäs o & dominerade fullständigt i varje byte.
En sådan enhet skulle vi ha.
Överlever vi detta utan kval har vi gjort det över all förväntan
Kommentera