1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2628907

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
J F K: Ah jag vet att du älskar att medvetet felcitera mig och kontra med saker som inte alls ligger till grund för det jag sagt, tjatigt Oja.


Men för att åter igen göra det möjligt för icke bättre vetande att felcitera och medvetet misstolka mig så har sagt att jag skulle vilja se att Modo ändrade sitt sätt att spela i egen zon mot dessa typer av motstånd där dom överbelastar och i boxplay, jag vill att vi ligger närmare motståndarna och framförallt deras pointar eftersom vi släpper för mycket klara skottlägen.

Så, fritt fram att kontra med något icke relevant så som bästa nykomling.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Gavelo: Mannen som gnäller på SVT för att de inte är tillräckligt patriotiska, men samtidigt sågar sitt MoDo i mycket hårdare ordalag. Varje gång jag läser din stenhårda kritik får jag nypa mig i armen då det verkar som om vi ligger toksist med en skyhög budget nämligen.

Skriver man meningar som: "Men för att åter igen göra det möjligt för icke bättre vetande att felcitera och medvetet misstolka mig så har sagt att jag skulle vilja se att Modo ändrade sitt sätt att spela i egen zon mot dessa typer av motstånd där dom överbelastar och i boxplay, jag vill att vi ligger närmare motståndarna och framförallt deras pointar eftersom vi släpper för mycket klara skottlägen."

Då får man nog finna sig att det är svårt för läsare att förstå vad du menar. Det är väldigt svårt att veta vad som menas med "där dom överbelastar och i boxplay". Jag har läst igenom det ett par gånger och det är fortfarande oklart pga syftningsfelet.
Kommentera