1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481925 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2628911

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Gavelo: Mannen som gnäller på SVT för att de inte är tillräckligt patriotiska, men samtidigt sågar sitt MoDo i mycket hårdare ordalag. Varje gång jag läser din stenhårda kritik får jag nypa mig i armen då det verkar som om vi ligger toksist med en skyhög budget nämligen.

Skriver man meningar som: "Men för att åter igen göra det möjligt för icke bättre vetande att felcitera och medvetet misstolka mig så har sagt att jag skulle vilja se att Modo ändrade sitt sätt att spela i egen zon mot dessa typer av motstånd där dom överbelastar och i boxplay, jag vill att vi ligger närmare motståndarna och framförallt deras pointar eftersom vi släpper för mycket klara skottlägen."

Då får man nog finna sig att det är svårt för läsare att förstå vad du menar. Det är väldigt svårt att veta vad som menas med "där dom överbelastar och i boxplay". Jag har läst igenom det ett par gånger och det är fortfarande oklart pga syftningsfelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
J F K: Leksand överbelastade kraftigt i våran zon, precis det Mikkel sa i intervjun!, det kan inte misstolkas öht.

Kritik är bra om den är konstruktiv, att bara gnälla på filmare, domare, otur och annat är inte konstruktivt med tyvärr ett vanligt förekommande, jag försöker iaf backa upp min kritik med konstruktiva förslag.

Tex skriver jag att jag efterlyser med fysiskt spel så misstolkar minst 95% här inne det och tror att det är att man ska åka omkring och tacklas. Så är det inte!
Fysik är att jobba klart situationerna, att gå hårdare på kropp ist för puck, att tävla mer i närkamperna, att screena och spela tuffare och lite fulare och att självklart tacklas när tillfälle ges. Bland annat!

Skriver jag att jag efterlyser ändring i spelsystem så tror majoriteten att man ska ändra hela sitt grundläggande spelsystem. Det är det aldrig frågan om, spelsystem justeras inför varje individuellt motstånd för att försöka hitta så många svar och fördelar som möjligt.

Jag förstår att detta kan misstolkas av de människor som , faktiskt aldrig spelat aktivt längre än p12 eller ens stått i ett par skridskor men för alla övriga är det relativt självklart.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Biljetter inköpta för imorgon, totalt 8h bil men de blir kul. Heja MoDo
Kommentera