1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481967 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2628918

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
J F K: Leksand överbelastade kraftigt i våran zon, precis det Mikkel sa i intervjun!, det kan inte misstolkas öht.

Kritik är bra om den är konstruktiv, att bara gnälla på filmare, domare, otur och annat är inte konstruktivt med tyvärr ett vanligt förekommande, jag försöker iaf backa upp min kritik med konstruktiva förslag.

Tex skriver jag att jag efterlyser med fysiskt spel så misstolkar minst 95% här inne det och tror att det är att man ska åka omkring och tacklas. Så är det inte!
Fysik är att jobba klart situationerna, att gå hårdare på kropp ist för puck, att tävla mer i närkamperna, att screena och spela tuffare och lite fulare och att självklart tacklas när tillfälle ges. Bland annat!

Skriver jag att jag efterlyser ändring i spelsystem så tror majoriteten att man ska ändra hela sitt grundläggande spelsystem. Det är det aldrig frågan om, spelsystem justeras inför varje individuellt motstånd för att försöka hitta så många svar och fördelar som möjligt.

Jag förstår att detta kan misstolkas av de människor som , faktiskt aldrig spelat aktivt längre än p12 eller ens stått i ett par skridskor men för alla övriga är det relativt självklart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-01-11 Hemma
Gavelo: Undrar om vi dels är.passiva i egen zon medvetet för att spara energi till offensiven?
Hade också velat se ett aggressivare försvarsspel i egen zon.
Men samtidigt släpper vi ju inte in målen på skott utifrån.
Det som verkar ställa till det för oss är när vi efter en lång stund lyckas vinna pucken så misslyckas vi rätt omgående i omställningen/uppspelet vilket biter oss i röven för då hamnar vi lätt fel eller får ett långt byte.
Kommentera