1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480840 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2635108

Sv: Apropå ingenting...
grimiss: Hela 4e kedjan har kontrakt över nästa säsong vilket är problematiskt enligt mig. Det är väl bara ejk som man vill ha kvar där. Sebbe och ap är inte bra tyvärr. När inte ens BP funkar för dom och inget framåt så är dom inget att ha.

Jag tar mycket hellre Walli än dom två. Hans storlek och fysik gör en del nytta. Han kan dessutom transportera puck och fungera som powerforward.

Södergrans kontrakt ser inte heller bra ut just nu iaf. Där händer det inget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
snowden: jag har också tänkt ibland att man borde kunna fylla på i 1a linan och trycka nedåt så dom "sämre" spelarna faller ut, så laget blir bättre och bättre, lite som när nhlspelare fyller på tre kronor. Men dom ska ju både axla och acceptera sin nya roll, vilket troligen inte funkar i flera fall. Vilket gör att enda sättet är att skicka bort även spelare längre upp i kedjorna och ersätta dessa då dom vill ha roller i 1a och 2a, fast då i sämre lag. Så vår 4e kan vara svårare att byta än vissa andra kedjor. Om du fattar....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
snowden:
Gissar att en av dem köps ut och man arbetar enligt förljande uppställning

x - x - Ranta
Aagaard - X - Woods
Niederbach - X - X
Ohlsson - Vigge - Södergran
EJK Theo J OP LP

Tänker mig något sådant, hoppas JD förlänger
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
snowden: Södergran tror jag på. Han kan inte vara särskilt dyr och tror han kan bli en riktigt habil shl spelare. Han har ju iaf utvecklingspotential till skillnad från hela fjärde kedjan.
Kommentera