1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481587 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2638622

Sv: Silly season
modomille:

Jag kanske kunde varit tydligare men jag tycker jag var tillräckligt tydlig när jag målade upp Alvarez som en spelare som höjer sin omgivning och Walli och Södergran som spelare som "borrar ner skallen och kör".

Förstår faktiskt inte hur det kunde tolkas på något annat sätt än att:

1) Alvarez höjer sin omgivning
2) Walli och södergran är mer "one man show", spelare som "tutar och kör"

Men om du nu är av åsikten att Alvarez är en powerforward så är det klart att du inte förstår liknelsen.

Med det sagt så har jag inte superkoll på Alvarez, så jag kan vara ute och cykla. Men känns ändå som en spelare med annat hockeysense än både walli och södergran.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Trilske: skulle bli sjukt förvånad om inte Alvarez går in och levererar direkt.
Skulle Hinken mot förmodan lyckas landa ett intressant namn till så är det garanterat 8 matcher papper och stök innan han är spelklar.
Kommentera

Sv: Silly season
Trilske: Är ju där vi är oense. Du tycker att Walli och Södergran är spelare som "borrar ner skallen och kör" medans jag tycker att dom spelar som primadonnor just nu. Det är därför som jag med mitt första inlägg skrev "Börjar luta åt att om vi inte kan hitta någon spets så borde vi ändå ta in någon Alvarez typ som kan bana väg åt O'Regan och Ranta. Man kan tycka att vi redan har två såna typer i Walli och Södergran men dom verkar ju vägra att spela något annat än deras primadonna hockey"

Vilken liknelse är det jag inte förstår? Att Alvarez ska vara någon pudelklok tvåvägscenter som höjer sin omgivning till skyarna som någon Susse och därför så kan man inte jämföra honom som jag gjorde med Walli och Södergran? Tror dom flesta som sett Alvarez skulle säga att han är betydligt närmare Walli och Södergran i spelstil än denna super center (trots att han är ytter) som du försöker måla upp han som.
Kommentera

Sv: Silly season
Trilske: Blir intressant att se Robin McDavid idag, visst spelar han?
Kommentera