1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2639848

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Törna: tar hellre Theo J än OP faktiskt. Tycker OP är för långsam.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Foppatofflan: Men hallå, OP var ju nästan för långsam för HA... Sen fick han ju chansen i början och han gjorde inget större väsen av sig. I boxplay var ju han som en staty i HA, totalt tvärtom vad vi behöver. Theo däremot är annat, han visade när han fick två matcher att han har skills för att göra skillnad. Sen att OP kanske är bra i omklädningsrummet är en annan sak men har man inte spelet så spelar det ingen roll.

Sen blir det ju bara löjligt med alla klagomål på Karlin och Hinken, alla spelare vet dessutom när de gjort fel, finns inget positivt i att älta det här eller att tränare fokuserar på misstag. Det handlar mer om att våga spela och att fokusera på misstag kommer göra att det blir ännu sämre. Vet av egen erfarenhet när jag haft innebandy tränare som fokuserat på misstag och där man verkligen fick höra när man gjort något dåligt..

Vi visste dessutom när säsongen började att vi förmodligen hamnar i botten, svårt att trolla när den krassa verkligheten är att vi har ett HA lag med några få undantag.

Nej några svordomar framför eländet är nog och sen ser man fram emot nästa match!
Låst ämne