1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483078 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2639996

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Bad_Brett: Så länge som vi är ovanför kvalstrecket så tänker jag inte ägna en tanke på HA. Blir nog inte ens före något eventuellt kval. Coping som inte ger något för mig.

Vi visste att det skulle bli tufft och nu är vi där. Men inget är avgjort ännu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
KB65: Vi höll på att tappa serieledningen ifjol men lyckades på något jäkla vänster rycka upp oss kniven mot strupen. Om de kör med ett liknande träningsupplägg som i fjol känns det inte som en slump att vi hade en jättesvacka även då. Kan det vara så att spelarna helt enkelt inte orkar 60 minuter för närvarande?

Med det sagt. Ser det ut som igår så kommer det inte bli många poäng till. Period 2 och 3 kan vara det sämsta jag någonsin har sett i SHL. 4 skott på 40 minuter, på hemmaplan, mot ett lag som saknar sina stjärnor, i säsongens viktigaste match... det ska inte kunna hända. Tror Västervik hade lyckats avlossa fler skott än så.

Och tyvärr har vi sett tendenserna en längre tid, så finns absolut inget som tyder på att det kommer vända. Bortsett från att MoDo har en tendens att rycka upp sig precis när vi minst anar det.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
KB65:

Även om det mest troligt mot förmodan skulle bli en kvalserie mot Oskarshamn, hur tror ni vi klarar oss i en sådan drabbning?!
Har vi en trupp/grupp som över 7 matcher är starkare än dem?!
För visst tror vi ändå att Oskarshamn får den sista platsen i år,

Onödigt spännande avslutning på 2023-2024
Låst ämne