1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484031 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2640012

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
KB65: Vi höll på att tappa serieledningen ifjol men lyckades på något jäkla vänster rycka upp oss kniven mot strupen. Om de kör med ett liknande träningsupplägg som i fjol känns det inte som en slump att vi hade en jättesvacka även då. Kan det vara så att spelarna helt enkelt inte orkar 60 minuter för närvarande?

Med det sagt. Ser det ut som igår så kommer det inte bli många poäng till. Period 2 och 3 kan vara det sämsta jag någonsin har sett i SHL. 4 skott på 40 minuter, på hemmaplan, mot ett lag som saknar sina stjärnor, i säsongens viktigaste match... det ska inte kunna hända. Tror Västervik hade lyckats avlossa fler skott än så.

Och tyvärr har vi sett tendenserna en längre tid, så finns absolut inget som tyder på att det kommer vända. Bortsett från att MoDo har en tendens att rycka upp sig precis när vi minst anar det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Bad_Brett: Fast det kommer inte fortsätta se ut så här för er men man lär ju sig aldrig som supporter. 6/1 mötte vi Luleå borta, det var då seriens två formsvagaste lag som möttes. Vi vann den matchen men det såg bedrövligt ut och matcherna efteråt var en uppvisning i lojt uppträdande. I Luleå avlöste krisrubrikerna varandra och det pratades kval. Tre veckor senare är vi formstarkast i serien och Luleå är tvåa
Låst ämne