1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2641123

Sv: Apropå ingenting...
Törna: Jag lyckades undvika det där jävla målet i sju års tid, även fast Cmore gjort vad dom kunnat för att visa skiten i tid och otid.
”MoDo möter ikväll SSK borta och det kan därför vara lägligt att veva sekvensen som skickade Öviks-laget ur högsta serien 200ggr ikväll”

Har tittat ner i golvet eller stängt av när dom försökt överraska mig med klippet.

MEN SÅ den 1 April 2023 såg jag reprisen på vårat fantastiska avancemang och kunde HÅNSKRATTA åt den där jävla Broc Montpetit (när cmore såklart klämt in det även i den sändningen)

Kändes sjukt bra och är faktiskt rätt stolt över att jag kunnat undvika skiten under alla år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Jag vände bort skallen när Montpetit kom fri. Och när jag hörde att det blev mål stängde jag av tvn på en sekund. Såg inte målet förrän många år senare.
Jag känner att jag skulle klara av ett kval bättre idag då jag vet att Allsvenskan inte innebär döden. Åker vi ur tror jag inte det tar sju år igen innan vi går upp igen.
Fast givetvis skulle jag vara nervös som satan om det blir kval
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Jag stod på ståplats och såg det, de där förbannade aprilskämtet. Kommer aldrig glömma känslan. Och de är väl nog därför man blir så jävla upprörd när man ser hur vi spelar just nu, för att man inte vill återuppleva den känslan igen.

Att jämföra att med när vi gick upp går inte. Då var jag också på ståplats, kramar från okända personer till höger och vänster. Total eufori och glädje.

För att inte prata om 2007 - Vi satt i en lokal på stan och såg matchen. Vi öppnade skumpan på slutsignalen och inte mindre än 5 minuter stod var man på torget, det bara fylldes på folk varje minut tills vi senare marscherade ner till arenan för att sjunga för Kuusela.

Ja jävlar. Känner mig hellre lycklig och tänka på glada minnen än den kvällen mot Leksand. MoDoiter, visst fan grejar vi det här?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: själv såg jag det i soffan med ett stort glas rom jag hällt upp för att fira. Glömmer aldrig tomheten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
HPK släppte precis Markus Nenonen, en spelare jag tycker verkar jätteintressant!
Stor och kraftfull spelare som innehar ett ruggigt fint handledsskott! Inte rädd för att ta strider framför mål, kanske skulle det va en fin lekkamrat till Ranta?

Han har ingen massproduktion absolut men då spelar i ett bottenlag och har producerat bättre tidigare säsonger.
Har dessutom både varit kapten och assisterande i HPK.

31 år
188 cm
97 kg

Känns som en finsk Vela, hade det vart nåt?
Kommentera