1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2641827

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
J F K: Rundblad signades väldigt tidigt, likaså Walli. När Oregano kom hade Hinken pratat om att han 3-4 intressanta namn på kroken, men att de skulle ha is i magen för att säkert få in "rätt" spelare. Visst hade han det tuffare, men vilka nyförvärv, utöver Sampo och Lassi, har gjort det bättre än någon från den allsvenska truppen hade kunnat göra det?

Varför kan vi inte bara erkänna att Hinken har misslyckats kapitalt med nyförvärven? Hade han fått in några Ratties, Shores, Hanzls och LaLeggias så hade vi varit med och tampats om en slutspelsplats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
Bad_Brett: håller med dig: Hinken stod ju å ljög fullständigt i lördags att allt va gött å bra men sanningen var helt annat!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
Bad_Brett: jag håller med om att han har misslyckats med värvningarna. rundblad, roma, oregan, hutsko är rena floppar, det går inte att komma runt det på något annat sätt oavsett hur man kan rationalisera värvningarna när dom gjordes

walli, sam och rubins är ungefär som förväntat, från min sida iallafall. i wallis fall är det inte bra nog, han är inte en shl-spelare, hade kunnat spara pengarna på att behålla vela. vet inte om han hade varit bättre, men hade inte varit pengar i utköp + lön för walli.

dom andra två är väl kantbollar, är beredd att ge sam lite lättnad pga två hjärnskakningar, jag vet inte hur det påverkar honom men borde inte vara orimligt att det påverkat på något sätt och med inställningen att han är en center för max tredje

det jag opponerar mig mot är det här slentrianmässiga tjafset om att 1. hinken är nöjd och eller inte bryr sig alternativt försöker snåla sig kvar (inget av påståendena stämmer) och 2. det bara är att köpa nån stjärna nu under säsong. vilket jag vet att du inte säger =)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
Bad_Brett: irrelevant just nu men trots risigt spel de tre senaste matcherna hade vi chans på poäng, mot Tik ett dåligt beslut som orsakade 2-1, mot Mif ett kaosbyte och ikväll ett tveksamt domslut med 2-1 som följd.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
Bad_Brett: För att dessutom jobba som scout med ett stort kontaktnät så har han inga snygga siffror.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-01-30
Bad_Brett: Det blir ett lite meningslöst erkännande när han också var sist ut med minst pengar, tyvärr. Det ursäktar liksom hela skiten.
Kommentera