1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2642717

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-01 Borta
Gavelo: Han har gjort lika mycket poäng som O'Regan men på 12 matcher mer spelade. Tycker O'Regan sticker ut rätt mycket mer än Niederbach när man ser på matcherna men kan hålla med om att kritiken mot Niederbach är lite missriktad med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-01 Borta
modomille: När Oregano gör bra saker så ser man vad han har för offensiv potential, men sen är han rätt svag på puck och saknar helt uppenbart kemi.

Det känns som att i den värld där MoDo inte var totalt klappkassa just nu så kanske det hade gått bättre för Oregano (och Niederbach, för den delen). Det tar tid att komma in i systemet på stor rink. Att kolla på individuella prestationer nu när hela laget kollapsat känns betydligt svårare.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-02-01 Borta
modomille: Tycker det säger mer om Oregan än om Niederbach, Oregan borde vara en stjärna i denna liga.

Sen håller jag faktiskt inte med, tycker Niederbach är betydligt bättre runt sargerna där Modo tyvärr håller till, Oregan är väldigt dålig på rören, saknar helt fysik och är extremt slarvig, speciellt offensivt.
Niederbach känns mycket mer hotfull offensivt även om just ordet hotfull är en kraftig överdrift i sammanhanget.
För mig är Oregan en mycket större flopp än Niederbach, tycker faktiskt inte att Theo ens är en flopp, han gör ungefär det jag hade förväntat mig minus en del styggelser på offensiv blå.
Kommentera