1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480943 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2643863

Sv: Silly season
BobbyG: ska vi vara krassa så måste det ju vara en spelare med Modo anknytning? Vi lär knappast buda högst. Även om vi kan matcha ett bud....hej vill du komma och spela med en av shls bästa kedjor med god chans till guld kontra hej vill du blöda som en gris och käka puck för att vi ska hålla oss ovanför kvalstrecket alternativt spela världens med ångestfyllda kval och sen bli kölhalad på vårt forum?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
grimiss: så svårt att säga vad spelare lockas av. vissa kanske vill spela så mycket som möjligt, vissa går endast till högsta budgivare, vissa bryr sig mer om att vinna än att ha en bra statistikrad... modo kan i allra högsta grad erbjuda 20 min per match och pp, kan säkert erbjuda ersättning i klass med andra lagen om en enskild spelare, vet inte om man får skriva in bonusar men om möjligt erbjuda x antal kr extra om spelaren hjälper modo hålla sig kvar. vinna däremot blir det svårt

men ja, modo är av många skäl inte högst upp.
Kommentera

Sv: Silly season
grimiss:

Hinken borde försöka plocka hit Fredrik Forsberg från HV som inte får spela. Där finns det potential.
Kommentera

Sv: Silly season
grimiss:
Jesper O!!
Kommentera

Sv: Silly season
grimiss: Har vi 2 mille över så kan vi kanske hitta nåt. Jag är inte optimistisk här dock som du säger. Ingen är sugen att simma runt strecket vi är vid.
Kommentera