1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2645407

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
modomille: Problemet är att vi skulle ej behövt ge oss ut och jaga nu detta skulle redan varit gjort. En för stark övertro igen på spelarmaterialet som kan kosta oss dyrt är Problemet.

Alla har väl sett vad Oregan , Ruohmaa , Hutsko för nämna några vad dom bidragit med en längre tid. Har funnits massa tillfällen till förändringar men man har för stor tro på att allt ska vända. Hinken säger marknaden är död ja nu är den tyvärr det, men hade man gjort ändringar tidigare hade det varit lättare vara med och rycka i spelare med när vi låg högre i tabellen. Men då var man där på övertro igen, man skulle agerat då vi är nykomling såklart kommer raset förr eller senare och då gäller det att ha skapat så goda förutsättningar som möjligt.

Sedan är jag totalt emot när han bara snackar om nästa säsong och shl och han bygger bara för det. Då är vi lika tafatta som sist vi åkte ur och fick harva 7 år i allsvenskan. Nä jag har haft en väldigt stark tro på Gradin och gillat honom starkt men han har sjunkit i mina ögon mycket denna säsong i hur han agerar i motgång. Han kanske helt enkelt ej klarar av pressen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Dundee: glöm inte att förutom en i stort allsvensk trupp så har vi även en allsvensk tränarstab och en allsvensk sportchef. Ingen har bevisat nåt på högsta nivån än. Det är bara att kavla upp ärmarna nu sista matcherna. Ingen kommer utföra mirakel.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Dundee: Du får lyssna bättre på vad Gradin säger. Han säger att han pratar med alla 8 spelare som har utgående kontrakt. En del av dessa är aktuella för SHL, andra för Allsvenskan.
T.ex. Folin, Hutsko och Walli spelar inte SHL nästa säsong.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Dundee: Tror inte du förstår spelarmarknaden och vad som innefattar att bygga en trupp i denna tid. Samtliga spetsförvärv som gjort avtryck i årets säsong blev ju klar för respektive klubb innan vi ens gick in i det hockeyallsvenska slutspelet. De spelare som gjort något större avtryck och signades efter den 1 maj, dvs då vi var klar för SHL går att räkna på en hand - och det var den marknaden som Hinken hade att göra med. Ranta är en av de spelarna för övrigt.

Ska vi ha någon chans nästa år så måste vi självklart bygga med tanken att spela i SHL, allt annat är dumheter. Förstår inte parallellen till senast vi åkte ur heller, då brann det överallt i hela föreningen och vi hade enorma ekonomiska problem vilket var vad som huvudsakligen satte sin prägel en divison ner. Det fanns även noll insikt i vad det innebar att spela i HA på den tiden.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
F-n, r*vknull*de med kvistig vedklabbe för 9:e gången? Dags för Modo att göra något drastiskt innan de halkar ned i HA igen. Möblera om totalt i laget, sparka några av oduglingarna eller tapetsera bara om arenan, vadsomhelst bara det sker någon förändring!!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Dundee: Har ju en Gradin-matchtröja. Faller kursen på den nu alltså? Borde sålt den när vi gick upp...
Uppladdat:

450x300-img4306_1.jpgimg4306_1.jpg

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-02-03
Dundee: Marknaden har varit död sedan kriget utbröt så köper inte riktigt din kritik här. Finns inga spelare nu och fanns inga tre månader sedan heller.
Kommentera