1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2647773

Sv: Silly season
Tarasov: Var han ska stoppas in? Om vi får chansen ska vi självklart slå till och placera honom i första tillsammans med en ny center och Ranta.

Om vi lyckas hålla oss kvar tror jag tyvärr att vi kommer att få svårt att locka till oss bra väletablerade svenska spelare så vi måste hugga på de som har en koppling/anknytning till Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Modomas: Karla med Big D och Ranta tror jag skulle funka rätt bra. Frågan om Sampo släpper puck fort nog, men Dicken känns som en väldigt bra match med Karlkvist spontant.
Kommentera

Sv: Silly season
Modomas:
Håller han för första då? Inför denna vara jag inte det minsta tveksam. Men av det vi sett denna säsong så har han definitivt intressanta beståndsdelar men är det så att vi skall betala 250+ månad i 4 år, så kanske vi får mer för pengarna om vi går efter andra.

Om vi istället tänker 1 pp som skytt samt en andra eller t.o.m. 3 kedja och vi kommer under 200 för 2-3 år ja då blir det intressant
Kommentera

Sv: Silly season
Modomas: Kanske får ta tillbaka det med Karla när man kollar på Jocke Lindström. Skulle dock hellre lägga 400 i månaden till Alexander Nylander på flerårskontrakt.
Kommentera