1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2649878

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-02-14 Borta
Tarasov: Nu när vi har café-tråden ska jag inte dra igång någon debatt om pride. Det kommer jag göra parallellt, då jag är nyfiken på när vi som älskar Trump får en egen bokstav... kanske det är det som är T:t...? Nåväl.

Däremot undrar jag om folk verkligen är pepp på denna typ av jippomatcher fortfarande. Det fanns en tid då det var lite provokativt och kaxigt, men nu känns det mer som en stående punkt någon inkluderingskonsult har hittat på. Nu tänker jag rent marknadsmässigt. Finns det något marknadsvärde i regnbågsställ? Är det någon som skulle vilja äga ett förutom möjligtvis puffe?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-02-14 Borta
Bad_Brett: Inleder med citat från BB då

´" Nu när vi har café-tråden ska jag inte dra igång någon debatt om pride. Det kommer jag göra parallellt, då jag är nyfiken på när vi som älskar Trump får en egen bokstav... kanske det är det som är T:t...? Nåväl.

Däremot undrar jag om folk verkligen är pepp på denna typ av jippomatcher fortfarande. Det fanns en tid då det var lite provokativt och kaxigt, men nu känns det mer som en stående punkt någon inkluderingskonsult har hittat på. Nu tänker jag rent marknadsmässigt. Finns det något marknadsvärde i regnbågsställ? Är det någon som skulle vilja äga ett förutom möjligtvis puffe?"

Kul att du ställer frågan, inte bara puffe som värderar alla människors rätt att vara sej själv.

MoDos Pride-tröjor inbringade i snitt cirka 5.000 styck. tror Ranta blev dyrast, men oavsett, betydligt högre snitt än när man säljer 'vanliga matchtröjor, så svaret på din fråga är JA
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-02-14 Borta
Bad_Brett: Har missat inlägg som startar debatten om regnbågs-tröjor(så vet inte om det är relevant). men skulle MoDo spela en match i det är jag givetvis intresserad. Har en jättefin Barbie-rosa MoDo-tröja, en ögonsten.

Alla färger utom brunt känns OK, även om beige skulle kännas väldigt beige.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-02-14 Borta
Bad_Brett:
Ja det når säkert en målgrupp rent kommersiellt, det är ett sätt att visa sitt ställningstagande.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-02-14 Borta
Bad_Brett: Självklart vill jag äga ett regnbågsställ. Se bara i Finland där 41 procent uppgav Haavistos partner som en orsak att inte rösta på honom i presidentvalet. Nu har vi ju inte någon motsvarande statsministerkandidat i Sverige så det har ju inte ställts på sin spets här men jag tänker att ju mer inkludering desto bättre och vi behöver påminnelse och inte ta den för given.

svenska.yle.fi/a/7-10050902
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-02-14 Borta
Bad_Brett: Nej, det finns förmodligen inget betydande marknadsvärde, men om något lag skulle avstå skulle det kanske inte se jättesnyggt ut. Skadar dock ingen att ha pridetröjor en match.
Kommentera