1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482264 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2652475

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-02-15
Greenwolper:

Ändå lite logik i värvningen, det är ingen stjärna eller bomb, men en toppspelare från allsvenskan som dessutom gjort en säsong i sverige och inte behöver 10 matcher att anpassa sig.

Dessutom en ung spelare som nog gärna vill visa upp sig på en större scen inför nästa säsong, betydligt mer intressant än en trött stjärna som kommer i någon månad för att fylla på semesterkassan.

Herr Gradin är smart och har en tanke bakom sina värvningar, fick man inte lös någon rejäl stjärna går man på kort med mindre risk.

Gillar ändå denna värvning, en kropp till och en spelare som kan funka bra, troligen till en lägre peng än panikköp från finland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-02-15
Rytter:

Jag tror topping är den typen av spelare som många shl-sportchefer inte riktigt vågar ge chansen.

Så jag tror hinken är rätt spänd på denna värvning då han själv talat om att det är svårt att ge spelare från allsvenskan chansen.

Nu får han några matcher att visa upp sig och förhoppningsvis faller det väl ut.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-02-15
Rytter: ja varför skall vi slänga ut överdrivna pengar på någon spelare med noll garanti för resultat. Överbetalt dravel. Hinken känns smart. Detta blir bra med någon som verkligen vill visa upp sig. Annars vi får en extra kropp inför eventuella skador med som troligtvis inte kostar skjortan. Och överlever vi denna säsong har vi förhoppningsvis sparat lite cash å. Karlin och hinken modos styrka!
Kommentera