1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2653365

Sv: Apropå ingenting...
M Horava:
Jag och Costanza skall starta pod alla lyssnar…. Stående inslag ”hur löser vi det här? Karlin/Gradin ställer frågor till Tarasov/Costanza”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: hade stuckit upp i poddtoppen direkt! Skapa patreon jag drar kortet direkt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag var ju med i ett kortlivat sådant initiativ, men blev cancellad väldigt snabbt då jag förde resonemanget att det var bisarrt att samma personer som hyllade Ledin och Jämtin för att de kom in under skinnet på motståndarna genom att trashtalka om otrogna flickvänner och avlidna husdjur, ansåg att Sevc borde få fängelse för det han skrek till Rahimi.

Poffa sparkade mig illa kvickt efter det. Var spännande att läsa på hockeyforum efter det, gick rykten om att jag var medlem i NMR och allt möjligt.

Fan, inser att detta var över 12 år sedan. Visar hur länge detta förtryck har pågått och hur extremt viktiga personer som jag och Costanza är för yttrandefriheten. Blir varm inombords, är så jäkla imponerad över mitt intellekt ibland. Eller egentligen för det mesta.

Så jag accepterar, ställer gärna upp som gäst i er podd. Kan bli jäkligt kul detta! Men vill ha sådan där förställd röst och bli svartpixlad på eventuella bilder så att inte puffe och J F K kan söka upp mig i hemmet och kasta ärtsoppa på mitt hus.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:
Eller kanske kör vi ivandrago/icing-Ove
Kommentera