1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2652968

Sv: Apropå ingenting...
JoakimE: Håller med om Rinkside. Fortsatte att lyssna på dem efter att MoDo guck upp mest för att de är ett jävla trevligt gäng ihop och skönt höra de surra. När Daggen kom in förra säsongen var det lite trevande några avsnitt men sen har de tillsammans lyft podden något oerhört.

Sen är jag svag för den typ av spelare som Daggen var och vad han värderar i hockey. Jag var själv den typen i fotboll. Ingen vidare talang med vek fan aldrig ner mig, spelade på gränsen och LAGET var ALLT. Gillar att Daggen pikar MoDo som mjuka så fort han får chansen. Han VET ju att han trycker på en öm punkt och att vi MoDofans inte kan ta det.

Sanny (i Sanny och Svensson) pratar ju i regel aldrig om MoDo förutom när Timrå kommer på tal. Svensson gör ju den podden klart lyssningsbar och anledningen till att jag ser fram emot att vakna på måndagar.

Andra poddar som har skönt avslappnat snack (men tyvärr inte MoDorelaterade) är Ickedickdoa, Femtefemman och (nu svär jag i kyrkan) Radio 1970. I den sistnämnda älskar jag att höra uppgivna Lövenfans försöka hitta vägar att inte ge upp efter torsk mot Tingsryd, Västervik eller Nybro..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
M Horava:
Jag och Costanza skall starta pod alla lyssnar…. Stående inslag ”hur löser vi det här? Karlin/Gradin ställer frågor till Tarasov/Costanza”
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: HAAHAHAHAHA Där sa du något, Sanny pratar fan aldrig om Modo utan Timrå tätt intill, har aldrig tänkt på det så men det är ju såå jäkla sant..

Älskar också den spelartypen Daggen var, en person som hade klubbhjärta. Det är ju bortsprunget nu, när man ser någon vara lojal så inser man att det är undantaget som bekräftar regeln.

Radio 1970 har jag faktiskt inte lyssnat på, kanske borde då det finns få saker som gör mig gladare än att höra lövensupportrar sakta men säkert inse att det inte blir någon SHL år efter år
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: kan vi allvarligt lägga ner dehär tramset om att Sanny aldrig pratat gott om MoDo eller tar upp MoDo
Kommentera