1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2653390

Sv: Silly season
KRB: Modo är inte i närheten av dem ”form” man hade tidigare på säsongen, dock tror mycket berodde på att många andra lag inte hade kommit igång och Modo som nykomling gjorde precis det nykomlingar brukar göra tidigt på säsongen.

Sen har vi nu efter uppehållet mött 2 bottenlaglag med svag form och med nöd och näppe tagit 2 vinster.

Vinster är alltid positivt och derbyn är derbyn, men känslan är att vi måste ha Lassi i absolut storspel om vi öht skall ha en chans att ta poäng i matcherna framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Exakt så. Vi har haft stora problem med våra bottenkollegor. Och lyckas Oskarshamn steppa upp till kvalet så vill inte jag vara motståndarna. Idag är jag nöjd även om vi bara får en poäng.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Att Timrå vinner mot bottenlaget Malmö på HEMMAPLAN först efter förlängning är väl ändå mindre imponerande än att vi vinner borta mot Örebro. Vi har stora chanser till vinst, framför allt då vi har mer att spela för. Tycker för övrigt att Timrå med sin svaga ekonomi kan tänka lite taktiskt och inte ge allt med tanke på att vi är deras ideala motståndare både vad gäller publikintäkter och kort resväg till bortamatch. De vinner mycket på att ha oss kvar i Shl.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: vi har hittat sätt att vinna matcher igen. Skiter i hur det ser ut sålänge vi tar våra poäng och håller oss kvar. Allt kan hända i ett derby mot Timrå. Kan sluta 0-0 7-5 eller 1-6
Kommentera